Friday, March 12, 2010

gerakan solo...

boleh gila jugak ni klu dfikir pasal status skrg ni, ada best ngan yang xbest...tp kadang2 yg best tu pun bleh jdi xbest jugak, er, xtau la mungkin dulu sudah biasa ada yg take care walaupun agak terkongkong, tp tu la yg bestnya masa tu. tp sekrg xsudah terasa terkongkong, tp ttp jugak x best, kadang2 tu bosan tul, tgok mmber layan awek, panas jak rasa...hahahaha, apa bleh wat la, skrg ni, klu boring tul aku men tu rubix cube, aku selesaikan la berapa kali yg aku suka, sampai la hilang bosan. kdang2 lepak sama mmber2 p minum2..er, kenapa xmiskin, abis duit di kedai mamak. tp ada kadang2 tu plak, tension tiba2, layan la lagu2 persaan, pergh!!!punya la d dalam ni mau pecah klu ingat apa yg dulu ada dan skrg xda. erm, cobaan. skrg ni aku pun xtau apa yg jadi pasni, ada org baru atau pun tunggu la betul2 ready sudah baru cari yg baru. tp tu la, boring tul hidup gini ni...hahaha, cam kemaruk la pulak, tp betul la, bukan apa, kadang2 hidup ni kena ada yg kawal n take care, mmg la mak ayah ada, adak bradik ada, tp sudah fitrah manusia begitu kan, mahu ada pasangan masing2, pasangn yg sentiasa ambil berat. begitu la jugak aku. erm, klu ada nnt ada la tu, aku mau cari baru pun aku xpandai la plak mau ngorat2 ni.hahahahaha, klu ada exam, konferm gagal ni bab. apa yang aku bleh, cuba tuk jadi org yang baik tuk pasangan ku, sapa2 la nnt.hahaha

aku lemah tanpa kamu...

betuli diri cuma...

3 comments:

Fatma Shada said...

kita berada pd situasi yg sama..life terasa kosong~

hurm...

emirah said...

hidup mmg xselalunya indah, tp nasib baik mimpi masi ada...

Isya Rasyiqah said...

just live ur life. cheer up key ? nda perlu terburu2x untuk mencari yang lain lage. love is everywhere....